Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα εφαρμογής του προγράμματος ΠΑΙ.ΖΩ. αποτελείται από την Ψυχολόγο Ειρήνη Κρυσταλλίδου η οποία είναι υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος, τον Γιώργο Σέγκα ο οποίος είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης των σκύλων θεραπείας, καθώς και τον Κίκο, τον πρώτο τετράποδο συνεργάτης της ομάδας μας, ηλικίας ενός έτους, ο οποίος εκπαιδεύεται ως σκύλος θεραπείας από δύο μηνών. Η ομάδα μας έχει ήδη αποκτήσει ακόμη δύο νέα μέλη, την Λίνα η οποία είναι ο δεύτερος σκύλος θεραπείας, ράτσας Μπουλ Τεριέ και ηλικίας τριών ετών και την Ντάλια, μίνι σνάουτσερ, η οποία είναι μόλις λίγων μηνών και βρίσκεται σε στάδιο εκπαίδευσης!

Ειρήνη Κρυσταλλίδου

Ειρήνη Κρυσταλλίδου

Ψυχολόγος

Η Ειρήνη είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακή ειδικεύση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και στην Ειδική Αγωγή, ενώ στα πλαίσια των σπουδών της έχει ασχοληθεί ερευνητικά με τη θεραπεία με τη βοήθεια ζώων.

Γιώργος Σέγκας

Γιώργος Σέγκας

Εκπαιδευτής σκύλων

Ο Γιώργος είναι Πρόεδρος του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων, της επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων δήμου Κοζάνης και του Kυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, καθώς και διευθυντής της σχολής εκπαίδευσης σκύλων WHITE GHOSTS K9.

Κίκο

Κίκο

Σκύλος θεραπείας

Ο Κίκο είναι ράτσας μίνι Σνάουτσερ, παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρία ANIMAL PLANET GR L.T.D. κι εκπαιδεύτηκε από την White Ghosts K9 για να συμμετέχει στο πρόγραμμα ΠΑΙ.ΖΩ.

Λίνα

Λίνα

Σκύλος θεραπείας

Η Λίνα είναι ράτσας Μπουλ Τεριέ και παραχωρήθηκε όπως και ο Κίκο δωρεάν από την εταιρία ANIMAL PLANET GR L.T.D.. Φυσικά, εκπαιδεύτηκε από την White Ghosts K9 για να συμμετέχει στο πρόγραμμα ΠΑΙ.ΖΩ.

Ντάλια

Ντάλια

Σκύλος θεραπείας

Η Ντάλια είναι κι αυτή ράτσας μίνι Σνάουτσερ, αποτελεί το νεότερο μέλος της ομάδας μας και παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρία ANIMAL PLANET GR L.T.D.. Η εκπαίδευσή της για το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει!

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα ΠΑΙ.ΖΩ. αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τα μέλη του κυναθλητικού ομίλου αλλά και τους χορηγούς μας, τις εταιρίες Brit, Κτηνιατρική Α.Ε. και Animal Planet LTD οι οποίοι μας υποστήριξαν με κάθε τρόπο (παραγωγή του έντυπου υλικού, κατασκευή της ιστοσελίδας, graphic design, παραχώρηση των σκύλων θεραπείας, εθελοντική προσφορά, βοηθητικό προσωπικό, κ.α.) . Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κοζάνης για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του ώστε το πρόγραμμά μας να προωθωθεί στην πόλη της Κοζάνης, μέσω συντονισμένων προσπαθειών. Κάθε προσπάθεια που κάνουμε γίνεται εθελοντικά και η υποστήριξη των συνεργατών μας είναι σημαντική για την επιτυχία του προγράμματος!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Γνωρίζετε ότι έχουν γίνει πολλές έρευνες για την αποτελεσματικότητα της ΑΑΤ στα παιδιά με αναπηρίες, με τα αποτελέσματα να δείχνουν μία ιδιαίτερα θετική συμβολή της θεραπείας αυτής;

Κορυφή